Η εταιρεία μας

Η Ιστορία μας

Με πείρα 20 χρονών στις πωλήσεις μηχανήματων, η νέα μας προσπάθεια είναι η επισημη αντιπροσώπευση των μηχανήματων CNC της γερμανικής Stepcraft GMBH. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη με μηχανήματα και υλικά υψηλών προδιαγραφών. Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια μεγάλη εταιρεία.

Η Stepcraft Greece δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Η Stepcraft Greece εφαρμόζει μια στρατηγική για την επιτάχυνση της ανάπτυξης μέσω της καινοτομίας και την ενίσχυση των ικανοτήτων των οργανώσεων και των συνεργατών της.

Play Video about Stepcraft machines

Google Reviews

Some feedback from our clients

Stepcraft Greece - CNCshop.gr
5.0
Με βάση 8 κριτικές
powered by Google
pics bitespics bites
16:17 17 Sep 22
Γνώρισα το Γιάννη, (ιδιοκτήτης του cncshop.gr) το 2019, καθώς χρειάστηκε να αγοράσω μια μηχανή cnc για λογαριασμό της εταιρίας μου. Σήμερα, έπειτα απο 3 ολόκληρα χρόνια και 7 μηχανές cnc που κατέχω απο τον ίδιο, θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρια μου για την συνεργασία μαζί του.Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως οταν πρωτοξεκίνησα δεν είχα καμία γνώση πάνω στη συγκεκριμένη τεχνολογία. Κοινώς ήμουν άσχετος.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ατελείωτες ώρες που ασχολήθηκε μαζί μου ώστε να με διδάξει τα βασικά και να μου λύσει όλα τα προβλήματα που είχα ως αρχάριος χρήστης. Ο Γιάννης ήταν πάντα εκεί. Είτε στο τηλέφωνο, είτε με απομακρυσμένη διαχείριση (screen sharing), είτε εύρεση άμεσης λύσης και αποστολής ανταλακτικών. Πάντα δίπλα μου με σκοπό να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της επιχείρισης μου. Όσο πιο άμεσα γίνεται.Παρόλο που οι 2 μας μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, τα ανταλακτικά που έχω χρειαστεί ήταν πάντα τόσο γρήγορα στα χέρια μου (πιο γρήγορα και απο τον χρόνο που θα χρειαζόταν ενα κούριερ για να μου τα αποστείλει- πήγαινε ο ίδιος και τα παρέδιδε σε ΚΤΕΛ για να τα έχω την ίδια μέρα που τα ζητούσα).Σήμερα το 2022 και αφού πλέον βρεθήκαμε και απο κοντά και γνωριστήκαμε, νιώθω οτι έχω έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ενσυνείδητο, μεγάλο γνώστη του αντικειμένου του και μπορώ να πώ με σιγουριά πως όλες οι επιχειρίσεις θα θέλαν συνεργάτες σαν τον Γιάννη Παπαδόπουλο.Οι μηχανές cnc είναι μια τεχνολογία που χρειάζετε αγάπη, υπομονή, εκμάθση και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται απο τον αρχάριο χρήστη σαν ενα μηχάνημα που βάζει κανείς στην πρίζα και απλά βγάζει την δουλεία. Γιαυτό και δεν πρέπει να απογοητεύεται ο αρχάριος. Ίσως χωρίς το Γιάννη να είχα απογοητευεί και να τα είχα παρατήσει. Εκείνος μου έμαθε τόσα πολλά και όχι μόνο για το αντικείμενο μας αυτό καθεαυτό...αλλά και πολλές περιφεριακές γνώσεις. Η γνώση για εμένα είναι αξία ανεκτίμητη. Και για μένα ο Γιάννης είναι ανεκτίμητος και αναντικατάστατος.Σε ευχαριστώ για όλα!Να έχουμε καλές δουλειές!!
Konstantinos LoukakisKonstantinos Loukakis
21:43 22 Aug 20
Άψογη εξυπηρέτηση. Με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα.
Έχω προμηθευτεί τη μηχανή stepcraft q404.Είμαι ευχαριστημένος τόσο εγώ, όσο και η συνεργάτης μου στο εργαστήριο. Κατασκευάζουμε γράμματα και επιγραφές και η μηχανή μας υποστηρίζει στο έπακρο, φέρνοντας εις πέρας αρκετές εργασίες με απαιτήσεις (ταυτόχρονη κοπή και χάραξη σε σε σχέδια που απαιτείται η λεπτομέρεια, ο όγκος εργασίας να είναι μεγάλος και οι χρόνοι παράδοσης να πιέζουν). Ο υπεύθυνος κος Παπαδόπουλος Ιωάννης, ενώ έχουμε προμηθευτεί τη μηχανή τον Ιουνίο (εδώ και +δύο μήνες) μας υποστηρίζει συνεχώς στο κόμματι της τεχνογνωσίας καθώς έχει όλη την καλή διάθεση και είναι γνώστης του αντικειμένου (που πιστέψτε με το αντικείμενο της κοπής και της χάραξης είναι πολυδιάστατο καθώς για να πετύχεις αξιοπρεπή αποτελέσματα ως πρωτάρης χρειάζεσαι καθοδήγηση και να αφιερώσεις χρόνο μελετώντας) . Η μηχανή είναι στιβαρή, εργονομική και δεν συγκρίνεται με αντίστοιχες κινέζικες η ημεδαπής προέλευσης... πειραματικού επιπέδου... ακόμα . Όλα τα μέρη της καλύπτονται από προστατευτικά αλουμίνια, δουλεύει αθόρυβα, και έχει υπέροχη παρουσία (κάτι το οποίο προσωπικά με ενδιαφέρει καθώς είναι στο χώρο που βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας και ίσως επειδή επιδιώκω να κατασκευάζω αψεγάδιαστες κατασκευές έτσι και τα εργαλεία μου θέλω να είναι προσεγμενα).
Άμεση εξυπηρέτηση τόσο πριν, όσο και μετά την αγορά του δικού μου Stepcraft 600 Black το 2017. Η συνεννόηση άψογη. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη! Πλήρη και συνεχής υποστήριξη ακόμα και σήμερα, 2 χρόνια μετά.
Stavros MStavros M
18:22 03 Nov 19
Πολύ καλή και φιλική εξυπηρέτηση.
js_loader
X