Τρόποι αποστολής

1. Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με εταιρεία ταχυμεταφορών Courier ( Πόρτα-Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή UPS Greece) προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως σε 24-48 από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας.

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 3 κιλών είναι 5,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή με Courier

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 500,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 15 κιλά. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

2. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, συνήθως σας συμφέρει από θέμα κόστους να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει η εξόφληση της αξίας των προϊόντων της παραγγελία σας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

Για όλη την Ελληνική επικράτεια

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, τα εμπορεύματα μεταβαίνουν από την έδρα μας στο Ωραιόκαστρο προς της έδρα της μεταφορικής μας στην Θεσσαλονίκη , με δική μας επιβάρυνση, που εξυπηρετεί την περιοχή των Αθηνών και προωθούνται σε συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών εξυπηρετεί την περιοχή του εκάστοτε πελάτη μας. Τα έξοδα μεταφοράς από Αθήνα προς την περιοχή σας, επιβαρύνουν τον πελάτη και εξοφλούνται κατά την παράδοση.

3. Παραλαβή από την έδρα μας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας γραφείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης . Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.

X