Stepcraft M-Series

Stepcraft M-Series

STEPCRAFT M-SERIES

Η σειρά STEPCRAFT M-series είναι η πιο ολοκληρωμένη μεταξύ των μηχανών CNC μικρού μεγέθους.

Με το Freestyle Milling™ σύστημα και δύο διαφορετικά ύψη τραπεζιού, το σύστημα CNC προσφέρει δυνατότητες που δεν έχετε ξαναδεί. Ξεκινήστε σήμερα με την επεξεργασία μεγάλων φύλλων υλικών, ξύλινα τραπέζια ή ακόμα και δάπεδα.

Η σειρά STEPCRAFT M-series μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φρεζάρισμα, τρισδιάστατη εκτύπωση, χάραξη με λέιζερ, χάραξη ή κοπή με παλλόμενη σέγα χάρη στα πολλά εργαλεία CNC που διαθέτει στον προαιρετικό εξοπλισμό της.

Η σειρά STEPCRAFT M-series διατίθεται σε τρία μεγέθη ως κιτ κατασκευής ή έτοιμο προς λειτουργία σύστημα και μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας με το Semi Closed Loop-System™, HIWIN, ball screws, T-slot table αλουμινιο ή το 90° T-slot table.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η STEPCRAFT M-series προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες για κατεργασία CNC. Υπάρχουν δύο διαφορετικά ύψη γεφυρας που σας επιτρέπουν επιπλέον 7cm “ύψος Ζ – περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα της κατηγορίας του. Ένα κατακόρυφο προσάρτημα 90 μοιρών μπορεί να προστεθεί για να επιτρέπει την κατακόρυφη σύσφιξη και κατεργασία τεμαχίων εργασίας – ιδανικό για dovetail χαραξη και κατασκευη συνδεσμων . Τα τραπέζια είναι διαθέσιμα σε MDF με Τ-track αλουμίνιου ή ολική κατασκευή αλουμίνιου για να σας δώσουν την μεγαλύτερη ευελιξία υλικών που μπορείτε να επεξεργαστείτε.

Stepcraft M-Series - CNC Stepcraft systems Official Dealer for Greece & Cyprus

ΔΥΟ ΥΨΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ

 • Κατάλληλο ύψος Z για κάθε κομμάτι εργασίας
 • Ιδανικό για επεξεργασία CNC παχύτερων κομματιών εργασίας
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση χάρη στις βιδες κλειδώματος EasyFix
 • Επιτρέπει τη μόνιμη εγκατάσταση αξεσουάρ CNC (4ος άξονας)

Stepcraft M-Series - CNC Stepcraft systems Official Dealer for Greece & Cyprus

ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ T-SLOT

 • Γρήγορη και εύκολη σύγκρατηση των υλικων προς επεξεργασια
 • MDF τραπεζι μηχανης με αλουμινενια T-slots
 • Ευκολη ρυθμιση και τοποθετηση των στοιχειων του τραπεζιου
 • Aluminum T-slot διαθεσιμο σαν προαιρετικο εξοπλισμο.

Stepcraft M-Series - CNC Stepcraft systems Official Dealer for Greece & Cyprus

90° ΚΑΘΕΤΗ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ

 • Ταχεια προσθηκη εξαρτηματων συγκρατησης
 • Πεντε T-slots για ευελιξια συγκρατησης
 • Το 90 ° Vertical Clamping Fixture είναι ιδανικό για κατακόρυφη επεξεργασια , όπως dovetail συνδεσμοι
 • Κατασκευασμένο από αλουμίνιο για μέγιστη ακαμψία

Stepcraft M.series sizes

ΥΨΗΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ CNC

Απαιτείται καλά μελετημένη τεχνολογία CNC για αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας. Η STECPRAFT M-series λειτουργεί με ακρίβεια και αξιοπιστία χάρη στα καινοτόμα εξαρτήματα εξωθημένου πλαισίου και στους γραμμικούς οδηγούς ακριβείας της Bosch Rexroth. Το συστημα Flexi Guides ™ εξασφαλίζει τακτοποιημένη και καθαρή δρομολόγηση καλωδίων, ενώ το προαιρετικό Semi-Closed Loop System ™ προσφέρει πρόσθετη προστασία των υλικων προς κατεργασια

ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ X-PROFILE

Το υψηλής αντοχής  X-PROFILE της STEPCRAFT M-series θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά τη σταθερότητα και το σχεδιασμό των μηχανών CNC.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός κατασκευής εξασφαλίζει υψηλή απορρόφηση δύναμης και ομοιόμορφη κατανομή δυνάμεων εντός του άξονα.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται εξαιρετικά υψηλή στρεπτική ακαμψία. Τα κατασκευασμένα εξαρτήματα εξώθησης αλουμινίου του άξονα CNC, των πλαισίων και των ατσάλινων εξαρτημάτων προσφέρουν ένα εξαιρετικά σταθερό καπέλο σχεδιασμού προφίλ που δεν θα ήταν δυνατό με ατσάλι.

Μια καινοτομία από την STEPCRAFT, η οποία προστατεύεται ως καταχωρημένο μοντέλο χρησιμότητας από το Γερμανικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Σήματος

Stepcraft M-Series - CNC Stepcraft systems Official Dealer for Greece & Cyprus
Play Video about Stepcraft machines
X