0 Στοιχεία

STEPCRAFT D-series

Η σειρα Dseries έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση απο ιδιωτες και χομπιστες και στον τομέα των μικρών επιχειρήσεων καθώς και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Μπορούν να είναι εξοπλισμένα με ένα πλήθος διαφορετικών εργαλείων που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τα CNC Systems μας για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CNC STEPCRAFT

Κάθε σύστημα της D-series είναι διαθέσιμο ως κιτ κατασκευής ή ως σύστημα έτοιμο προς λειτουργία. Η απόφαση εξαρτάται από εσάς: Θέλετε να συναρμολογήσετε το μηχάνημά σας ή μπορούμε να αναλάβουμε αυτό την εργασία για εσάς.

ΕΤΟΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ CNC

Εγκαταστήστε και ξεκινήστε. Με τα συστήματα Ready-to-Run, αναλαμβάνουμε τη συναρμολόγηση της D-Series μηχανής σας και την παραδίδουμε σε εσάς τέλεια συναρμολογημένη και ευθυγραμμισμένη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στην υλοποίηση των ιδεών σας.

Stepcraft D-Series 14 Stepcraft Greece - CNCshop.gr

CONSTRUCTION KIT

Με το εγχειρίδιο κατασκευής EasyBuild και την υποστήριξη βίντεο στα πιο σημαντικά στάδια, μπορείτε να συναρμολογήσετε το σύστημα των STEPCRAFT D-Series μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Αυτό δεν εξοικονομεί μόνο χρήματα, άλλα θα γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια της μηχανής σας και μπορείτε να εκτελείτε εργασίες συντήρησης και ρυθμίσεις μόνοι σας.

Stepcraft D-Series 15 Stepcraft Greece - CNCshop.gr

ΠΕΝΤΕ ΩΦΕΛΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η D-Series μας διατίθεται σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις. Δεν διαφέρουν ως προς τη λειτουργικότητα, αλλά μόνο σε μέγεθος καθώς κάνουν χρήση των ίδιων εργαλείων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε το μηχάνημα που όχι μόνο προσφέρει τον ιδανικό χώρο για τις ιδέες σας αλλά και ταιριάζει τέλεια στις απαιτησεις εργασιας σας.
Stepcraft D-Series 16 Stepcraft Greece - CNCshop.gr